Williams Racing és Gulf Oil International hosszú távú partnerségének bejelentése

A Gulf Oil International, az olajok és kenőanyagok vezető gyártója többéves partnerséget jelent be a Williams Racing-el.

A Gulf partnersége a Williams Racing-el egy újabb jelentős szerződéskötés a csapat számára,
mivel a csapat folytatja az átalakulás útját az egész üzletágban, és ez a Williams Racing kereskedelmi befektetéseinek új korszakát mutatja, mióta a Dorilton Capital felvásárolta.

A Williams Racing és a Gulf együtt írja a következő fejezetet a Gulf kiemelkedő motorsport-történetét,
és a partnerséget a Forma-1-es csapaton túlra is kiterjesztik, ráadásul a Gulf a Williams Racing Driver Academy és a Williams Esports partnere lesz. Ez a bővítés végső soron azért működik, hogy a Gulf hozzájáruljon a junior motorsport-versenyzők karrierjéhez, és bemutassa az iparághoz való hozzáférést mindenki számára.

A magas oktánszámú partnerség keretében a Gulf vibráló színei fogják díszíteni az új FW45-öst, a versenyzői ruhákat, a boxutcát és a csapat néhány kulcsfontosságú boxutcai személyzetét. Az év során számos nagyszabású marketingkezdeményezésre kerül sor, amelyek a motorsport fényes, modern jövőjéről alkotott közös elképzelést testesítik meg, mind a versenypályán és azon kívül.

A Williams Racing Driver Academy-vel és a Williams Esports-al való élesítés biztosítja, hogy a Gulf új közönséget érjen el, és szerepet játsszon a fiatalabb generációk sikertörténeteiben. Az előremutató partnerség jövőbe mutató és digitálisan támogatott rajongói lehetőségeket is magába foglal, hogy a Williams Racing, a Gulf és a Forma-1 rajongóit közelebb hozza a sportághoz, amelyet szeretnek.

Matthew Savage, a Williams Racing igazgatótanácsának elnöke a következőket mondta: „Hihetetlenül izgatott vagyok a Williams Racing és a Gulf elismert és megbízható globális márka közötti partnerség miatt, akik hosszú távú partnerként bíznak bennünk. Ez jelzi márkánk és kereskedelmi kínálatunk erejét, miközben folytatjuk átalakulásunkat. A Gulf és a Williams Racing nagyszerű motorsport-örökséggel rendelkezik, és ezzel a partnerséggel együtt történelmet írunk.”

James Bower, a Williams Racing kereskedelmi igazgatója elmondta: „Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy a Gulf vállalattal, az iparág egyik vezető globális gyártójával és a motorsportban elismert márkájával dolgozhatunk együtt. Partnerségünk bizonyítja a csapat folyamatos erőfeszítéseit a márka és a kereskedelmi ajánlatunk fejlesztése érdekében. Ez a csapat és a Gulf bizonyságtétele, hogy csatlakoztak ezen az úton, és alig várom, hogy a rajongók megtapasztalják mit tervezünk.”

Mike Jones, a Gulf Oil International vezérigazgatója: „A Gulf büszke múltra tekint vissza a motorsportban a legikonikusabb és legelismertebb csapatok között, és ez alól a Williams Racing sem kivétel. Együtt osztozunk több évtizedes motorsport-tapasztalatunkon, hogy partnerségünkkel közelebb hozzuk a motorsportot, a Forma-1 és a Williams Racing rajongóit a sportághoz, amelyet szeretnek.
Izgatottan várjuk, hogy a Williams Racing Driver Academy és a Williams Esports révén a motorsportban is megvethessük a lábunkat. Közös jövőképünk a motorsport fényes, modern jövője a versenypályán és azon kívül is, amelyet a partnerség és az innováció közös kultúrája tesz lehetővé.
Ez teszi a Williams Racinget a Gulf tökéletes partnerévé, és izgatottan várjuk, hogy elkezdjük ikonikus motorsport-történetünk következő fejezetét.”