FIM World MX Bajnokság

„Gulf Race Fuels a FIM World MX Bajnokság ifjúsági brit csapatának motorjaként

A nagy érdeklődéssel várt eseményen több mint húsz ország versenyzői indulnak augusztus 26-28. között a finnországi Vantaa Lavanko pályáján.
A junior világbajnoki címért három külön kategóriában, a 65ccm, a 85ccm és a 125ccm osztályban lehet majd versenyezni.

’A Gulf hagyományosan a világ legnagyobb és legrangosabb motorsporteseményei közé tartozik.
Amikor Matt és Jenny Gardiner a Matt Gardiner MX-től megkeresett minket a finnországi Junior Motorcross Világbajnoksággal kapcsolatban, szerettük volna, ha támogatjuk ezeket a fiatal versenyzőket abban, hogy ikonikus emlékeket szerezzenek maguknak.
A lehetőség, hogy a világ legjobb ifjúsági versenyzői ellen képviselheted az országodat, talán életre szóló lehetőség, és mi is részesei akartunk lenni ennek.’

FIM World MX Bajnokság

Marc Wesler – Gulf Race Fuels

„A Gulf Race Fuels-szel való együttműködés és a márkájuk képviselete az Egyesült Királyság MX-szcénájában nagyon szórakoztató és kemény munka volt az elmúlt néhány évben.
Izgatottak voltunk, hogy egész évben együtt dolgozhattunk velük, és hogy csatlakoztak hozzánk ezen az utazáson, és hogy támogathatjuk a sportágunk feltörekvő csillagait, ez egyszerűen fantasztikus.”

  • Matt Gardiner – Matt Gardiner MX

Az eseményre az Egyesült Királyság leggyorsabb ifjúsági motokrossz sportolói indulnak.

Freddie Gardiner és Josh Vail a 85 köbcentis géposztályban, valamint öt 65 köbcentis versenyző – Marty Spires, Brian Gyles, Riley-Ray Barrow, Leo Wilson és Arthur Moore – mellett.”