Eljött a visszavágó ideje, következik az Ózd Rally

Két párossal vesz részt az Ózd Rally-n a Gulf Racing Hungary csapata. A Strider Zoltán – Apkó András duó Rally2-ben, míg a Szilágyi Patrik – Érsek Krisztián páros Rally1 ORC-ben küzd meg a vetélytársakkal.

Zoliék a bajnokság abszolút ötödik és a hatos kategória harmadik helyéről várják a folytatást. Két verseny van hátra a szezonból és még kiadó bármelyik dobogós helyezés.

Ózd Rally 2022 beharangozó 3

„Akár azt is mondhatnám hazai verseny az Ózd is, hiszen Szilvásváradról származom, bár annyira nem ismerem jól a pályákat, mint Eger környékén. Mentem már mindegyiken korábban és várom, hogy ott álljunk már a rajtban. Szeretem a prológot is, remélem sok néző kilátogat majd. A héten teszteltünk a dobálós részekre kerestünk beállításokat. Azt gondolom sikerült jól beállítani a kocsit és szeretnénk folytatni az idei évben meg szokott eredményes versenyzésünket. A bajnokság nagyon erős, jó kis csaták vannak, még bárki odaérhet a dobogóra” – mondta Strider Zoltán a verseny előtt.

Patrikék ezen a versenyen búcsúztak el egy évre a versenyzéstől, de nem érzik azt, hogy spórolniuk kellene emiatt.

Ózd Rally 2022 beharangozó 4

„Sáta – Szilágyi Patrik 1:0. Most jön a visszavágó, remélem 1:3 lesz a végeredmény” – kezdte mosolyogva a beszélgetést Szilágyi Patrik. „Ha álmomból felébresztenek, lehet húnyt szemmel is elmennék addig a pontig, annyiszor láttam azt a belső részletet. A viccet félretéve nagyon készülünk, most végre jó lesz a kategória is. Teszteltünk a verseny előtt, ami szerintem jól sikerült és nagyon várjuk már a versenyt.”