A Gulf Race Fuels folytatja a Revo Acu Brit Motocross Championship partnerségét

Az RHL Activities örömmel jelenti be a Gulf Race Fuels partnerségi kapcsolatának folytatását a 2023-as szezonra.

A Gulf Race Fuels nagy teljesítményű keverékeket úgy tervezték, hogy maximális energiát és teljesítményt biztosítsanak a verseny motorsport minden formájában.

A gyártási folyamat minősége következetes teljesítményszintet eredményez, ami bizalmat ad a versenyzőknek.

A versenyzők meg tudják vásárolni a Gulf Race Fuels üzemanyagokat mind 2 ütemű, mind 4 ütemű motorokhoz a versenyelőny megszerzése érdekében. Az összes üzemanyag előrendelhető lesz az események előtt, valamint a Gulf árusító partnereken keresztül.

„A Gulf Race Fuels ismét nagyon izgatottan működik együtt az RHL-el és az ACU Brit MX bajnoksággal a 2023-as szezonban. Ugyanolyan szenvedélyesen készítjük el az iparág vezető versenyző üzemanyagokat, mivel a versenyzők a dobogó tetején való befejezésről vágynak. Bízunk benne, hogy egy újabb nagyszerű szezonban a szenvedélyek és az álmok táplálják az idei bajnoki versenyzőket, mondta a Gulf Race Fuels üzleti fejlesztési menedzser, Mark Gardner

„Örülünk, hogy folytatjuk a Gulf Race Fuels-szel az együttműködést a Revo Acu Brit Motocross bajnokság 2023-as szezonjában. Nagyszerű látni, hogy a márka részt vesz a bajnokságban és a versenyzők áttérnek a termékeikhez. Ne felejtsék el megnézni a weboldalt, és tartsák a kapcsolatot a Gulf Race Fuels csapat tagjaival az egész szezon során.”
Az RHL tevékenységi igazgatója, Gareth Hockey.

A Gulf Race Fuels-rel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a www.gulfracefuels.com webhelyre, valamint a Revo Acu British Motocross bajnokságról további információt a www.rhlactivities.com oldalon.