Gulf Competition szponzorprogram 2017

A 2017-es szezonban a GULF kenőanyagok kizárólagos forgalmazója megújítja a GULF Competition szponzorprogramot. A program célja, hogy segítsük a magyar pilóták versenyzését, és motiválttá tegyük őket a jó eredmények elérésében azáltal, hogy elérhetővé tesszük számukra kiváló minőségű GULF versenytermékeinket. A szponzorprogram minden csapat és egyéni versenyző számára elérhető, akik bármilyen hivatalos autó-motorsport rendezvényen részt vesznek Magyarországon. A 2016-os szezonban több mint 50 egyéni versenyző és csapat vett részt, változatos kategóriákban 2 és 4 keréken egyaránt. A sikerekhez hozzájárult a több mint 2400 liter felhasznált prémium minőségű GULF kenőanyag.

A 2016-os szezonban több mint 50 egyéni versenyző és csapat vett részt, változatos kategóriákban 2 és 4 keréken egyaránt. A sikerekhez hozzájárult a több mint 2400 liter felhasznált prémium minőségű GULF kenőanyag.

 


 

Amit biztosítunk a versenyzők, csapatok számára a 2017-es szezonban:

A GULF évtizedek óta a motorsportok állandó szereplője és elkötelezett támogatója. 2015-ben a ProDrive által felkészített Aston Martin csapattal karöltve végezték a fejlesztéseket. A fejlesztések eredményeképpen megszületett a szintetikus észter bázisú GULF Competition és a szintetikus Racing sorozat. 2016-ban a GULF a Porschéval közösen vág neki a WEC kalandjainak. A német márkával közösen kifejlesztett, motorolajok hajtóműolajok és fékfolyadékok a legmagasabb minőségi elvárásokat is teljesítik.

A teljeskörű tesztelés érdekében a World SuperBike bajnokságban 2017-es évtől már két csapat használja a GULF csúcsminőségű motorolajait: a Milwaukee Aprilia World Superbike Team és az Althea BMW Racing Team. A közös munka gyümölcse pedig meghozta azt a Syntrac 4T Superbike 10W-50-et, amely már második évben válik elérhetővé a szponzorprogramba résztvevő versenyzők számára is. A Competition termékcsaládot, több kifejezetten versenycélokra kifejlesztett termékünkkel karöltve, a GULF szponzorprogram keretein belül exkluzív, jelképes összegért biztosítjuk a programba bekapcsolódó versenyzők számára, ezzel segítve őket a legjobb eredmények elérésében.


A szponzorprogramban részt vevő csapatoknak és egyéni versenyzőknek a GULF lehetőséget biztosít arra, hogy a versenyfelhasználáson kívüli (pl. saját gépkocsi, saját szerviz) egyéb GULF kenőanyagokat is jelentős kedvezménnyel vásároljanak meg. A GULF által kiválasztásra kerül 3 csapat vagy egyéni versenyző, akik 2017-ben kategória dobogós helyezést érnek el versenysorozatukban, és eleget tettek a 2017-es szponzorprogram feltételeinek. A kiválasztott csapatok versenyjárművéhez a 2018-as szezonban teljes kenőanyag ellátást biztosít a GULF!

Szponzorálási feltételek:

Minden csapatnak vagy egyéni versenyzőnek részt kell vennie legalább kettő regisztrált autó-motorsport rendezvényen Magyarországon.

A szponzorált csapatnak vagy egyéni versenyzőnek versenyprogrammal kell rendelkeznie a 2017-es szezonra, felsorolva az összes versenyt és eseményt, amelyeken részt kíván venni.

A versenyjárművön minden versenyen, teszten, találkozón, show-n és reklámeseményen jól láthatóan el kell helyezni GULF matricákat (általunk rendelkezésre bocsátott 2 darab 15 cm-es matrica).

Kizárólag GULF kenőanyagokat lehet használni a versenyautóban vagy motorban az egész szezonon keresztül, vagy addig, amíg a szponzorszezon véget nem ér. A csapatnak vagy egyéni versenyzőnek a GULF részére minden eseményt követő héten fényképes beszámolót kell küldeni az eredményekről legalább 2 fotóval, amelyeken jól látszik a GULF logó. Az elküldött anyagokat a GULF promóciós célra felhasználhatja.

  

Kiírás és 2017-es árak letöltése itt

 

Szponzorprogram jelentkezés:

GULF Competition Szponzorprogram
Versenyző neve (*)
Kérem adja meg a nevét!
Sportegyesület (*)
Kötelező mező, kérlek töltsd ki!
Cím
Invalid Input
E-mail (*)
Kérem valós e-mail címet adjon meg!
Telefonszám (*)
Kérem adja meg a telefonszámát!
Weboldal
Invalid Input
Facebook rajongói oldal
Invalid Input
Szakág
Invalid Input
Kategória
Invalid Input
Legfontosabb eredményeid
Invalid Input
Jármű márkája (*)
Kötelező mező, kérlek töltsd ki!
Típusa
Invalid Input
Motorteljesítmény
Invalid Input
Évjárat
Invalid Input
Amit járműről tudni érdemes (*)
Mesélj a járművedről!
Foglald össze a 2015-ös céljaidat
Invalid Input
Milyen típusú Gulf kenőanyagokra van szükséged
Invalid Input
Biztonsági kód Biztonsági kód
  Új kód
Invalid Input
(*) A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező