Cégnév változás

Cégünk, az UNIFILTER Kft. fennállásának 25 éve során a szűréstechnika szakértőjévé vált, és ma is piacvezető szerepet tölt be a nagyteljesítményű alkalmazások szűrőinek értékesítésében. Úgy döntöttünk, hogy ezt a pozíciót megtartva, a jövőben a kenéstechnika területén is hasonló sikereket fogunk elérni, és ennek hitelesítéseként nevünket megváltoztatjuk.

Bővebben: Cégnév változás

Gulf Competition szponzorprogram 2017

A 2017-es szezonban a GULF kenőanyagok kizárólagos forgalmazója megújítja a GULF Competition szponzorprogramot. A program célja, hogy segítsük a magyar pilóták versenyzését, és motiválttá tegyük őket a jó eredmények elérésében azáltal, hogy elérhetővé tesszük számukra kiváló minőségű GULF versenytermékeinket. A szponzorprogram minden csapat és egyéni versenyző számára elérhető, akik bármilyen hivatalos autó-motorsport rendezvényen részt vesznek Magyarországon. A 2016-os szezonban több mint 50 egyéni versenyző és csapat vett részt, változatos kategóriákban 2 és 4 keréken egyaránt. A sikerekhez hozzájárult a több mint 2400 liter felhasznált prémium minőségű GULF kenőanyag.

A 2016-os szezonban több mint 50 egyéni versenyző és csapat vett részt, változatos kategóriákban 2 és 4 keréken egyaránt. A sikerekhez hozzájárult a több mint 2400 liter felhasznált prémium minőségű GULF kenőanyag.

 


 

Amit biztosítunk a versenyzők, csapatok számára a 2017-es szezonban:

A GULF évtizedek óta a motorsportok állandó szereplője és elkötelezett támogatója. 2015-ben a ProDrive által felkészített Aston Martin csapattal karöltve végezték a fejlesztéseket. A fejlesztések eredményeképpen megszületett a szintetikus észter bázisú GULF Competition és a szintetikus Racing sorozat. 2016-ban a GULF a Porschéval közösen vág neki a WEC kalandjainak. A német márkával közösen kifejlesztett, motorolajok hajtóműolajok és fékfolyadékok a legmagasabb minőségi elvárásokat is teljesítik.

A teljeskörű tesztelés érdekében a World SuperBike bajnokságban 2017-es évtől már két csapat használja a GULF csúcsminőségű motorolajait: a Milwaukee Aprilia World Superbike Team és az Althea BMW Racing Team. A közös munka gyümölcse pedig meghozta azt a Syntrac 4T Superbike 10W-50-et, amely már második évben válik elérhetővé a szponzorprogramba résztvevő versenyzők számára is. A Competition termékcsaládot, több kifejezetten versenycélokra kifejlesztett termékünkkel karöltve, a GULF szponzorprogram keretein belül exkluzív, jelképes összegért biztosítjuk a programba bekapcsolódó versenyzők számára, ezzel segítve őket a legjobb eredmények elérésében.


A szponzorprogramban részt vevő csapatoknak és egyéni versenyzőknek a GULF lehetőséget biztosít arra, hogy a versenyfelhasználáson kívüli (pl. saját gépkocsi, saját szerviz) egyéb GULF kenőanyagokat is jelentős kedvezménnyel vásároljanak meg. A GULF által kiválasztásra kerül 3 csapat vagy egyéni versenyző, akik 2017-ben kategória dobogós helyezést érnek el versenysorozatukban, és eleget tettek a 2017-es szponzorprogram feltételeinek. A kiválasztott csapatok versenyjárművéhez a 2018-as szezonban teljes kenőanyag ellátást biztosít a GULF!

Szponzorálási feltételek:

Minden csapatnak vagy egyéni versenyzőnek részt kell vennie legalább kettő regisztrált autó-motorsport rendezvényen Magyarországon.

A szponzorált csapatnak vagy egyéni versenyzőnek versenyprogrammal kell rendelkeznie a 2017-es szezonra, felsorolva az összes versenyt és eseményt, amelyeken részt kíván venni.

A versenyjárművön minden versenyen, teszten, találkozón, show-n és reklámeseményen jól láthatóan el kell helyezni GULF matricákat (általunk rendelkezésre bocsátott 2 darab 15 cm-es matrica).

Kizárólag GULF kenőanyagokat lehet használni a versenyautóban vagy motorban az egész szezonon keresztül, vagy addig, amíg a szponzorszezon véget nem ér. A csapatnak vagy egyéni versenyzőnek a GULF részére minden eseményt követő héten fényképes beszámolót kell küldeni az eredményekről legalább 2 fotóval, amelyeken jól látszik a GULF logó. Az elküldött anyagokat a GULF promóciós célra felhasználhatja.

  

Kiírás és 2017-es árak letöltése itt

 

Szponzorprogram jelentkezés:

GULF Competition Szponzorprogram
Versenyző neve (*)
Kérem adja meg a nevét!
Sportegyesület (*)
Kötelező mező, kérlek töltsd ki!
Cím
Invalid Input
E-mail (*)
Kérem valós e-mail címet adjon meg!
Telefonszám (*)
Kérem adja meg a telefonszámát!
Weboldal
Invalid Input
Facebook rajongói oldal
Invalid Input
Szakág
Invalid Input
Kategória
Invalid Input
Legfontosabb eredményeid
Invalid Input
Jármű márkája (*)
Kötelező mező, kérlek töltsd ki!
Típusa
Invalid Input
Motorteljesítmény
Invalid Input
Évjárat
Invalid Input
Amit járműről tudni érdemes (*)
Mesélj a járművedről!
Foglald össze a 2015-ös céljaidat
Invalid Input
Milyen típusú Gulf kenőanyagokra van szükséged
Invalid Input
Biztonsági kód Biztonsági kód
  Új kód
Invalid Input
(*) A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

 

Videóinterjú Strider Zoltánnal

Az alábbi linken egy videó interjút nézhettek meg Strider Zoltánnal cégünk egyik képviselőjével. Zoli, aki immár 15 éve jelen van a magyar autósportban, beszél többek között a tavalyi évben elért áttörő sikereiről, a 2015-ös terveiről és a tavalyi évben rendkívül nagy népszerűségnek örvendő GULF Competition szponzorprogramunkról is.

A videóban lerántjuk a leplet a GULF szponzorprogramunk 2014-es nyerteseiről, itt hallhatunk először a bajnokokról. Szó esik a 2015-ös folytatásról is, melyet hamarosan minden versenyző számára meghirdetünk. Érdemes tehát végignézni a teljes interjút, a story-k mellett látványos képanyaggal van színesítve a felvétel.

Videó link

Gulf magazin - termékkatalógus 2014/I.

Tartalomból:
- Gulf Classic motorolaj család
- Competition észter bázisú versenyolajok
- Hajóolajok és külső csónakmotorolajok
- Frissített Gulf kenőanyag választék specifikációkkal

Lapozzon bele!

Bővebben: Gulf magazin - termékkatalógus 2014/I.

Magazin - Termékkatalógus 2013/II.

Tartalomból:
- Gulf Classic motorolaj család
- Hajóolajok, vasúti olajok és külső csónakmotor hajtóműolajok bemutatkozása
- Frissített Gulf kenőanyag választék specifikációkkal

Lapozzon bele!

Bővebben: Magazin - Termékkatalógus 2013/II.

Stílus, Hagyomány, Gulf…..

Régi Járművek Egri Találkozója és Túrája, azaz II. Gulf kupa
fotópályázata
2013. szeptember 7-8.


Régi Járművek Egri Egyesülete a Gulf motorolajok hazai forgalmazójának, az Unifilter Kft támogatásával 2013-ban is megrendezi a Régi Járművek Egri Találkozóját és Túráját, amely immár a II. GULF Kupa is egyben.

Gulf-ról
Az 1901-ben alapított amerikai olajmárka évtizedek óta aktív résztvevője a motorsportnak, számtalan győzelem fűződik a nevéhez a Le-Mans-i 24 órás versenyen. A kenőanyagok fejlesztését mindig a legnevesebb sportkocsigyártókkal karöltve végezték. Így korábban a Porsche, és a McLaren, míg jelenleg az Aston Martin gyári csapatának biztosítják a kenőanyagokat. A versenysportban szerzett tapasztalatok megalapozzák minden GULF termék kiváló minőségét.

Stílus, Hagyomány, Gulf
Fotópályázat célja, hogy a Gulf márkát olyan közegben mutassa be, amely tükrözi a Gulf járművekhez és a klasszikus értékekhez való kötődődését.

Fotózás helye és ideje

 • 2013. szeptember 7. szombat
  Ezen a napon rendezzük a túrát. A mezőny, mely közel 100 járműből áll, Felsőtárkányból indul és több állomást érintve, kb 100km megtétele után ide érkezik vissza.
  Túra útvonalát és időrendjét a plakátunk tartalmazza: itt megnézheti

  Kiemelten kezeljük azokat az alkotásokat, amelyek visszaadják a járműre jellemző korabeli hangulatot. Aktív, mozgalmas képeket várunk!
 • 2013. szeptember 8. vasárnap
  Reggel 8 órakor futnak be az első járművek az egri Líceum előtti térre. (a Bazilikával szemben) A délig tartó eseményen kitűnő lehetőség nyílik a művészi beállításokra.


Jelentkezési feltételek:

 • Kortól és foglalkozástól függetlenül mindenki pályázhat.
 • Egy pályázó 3 képpel indulhat. Mindhárom kép legyen önálló, kollekciót a zsűri nem értékel!
 • A pályázó elfogadja a pályázati feltételeket
 • A beküldött képek mérete: rövidebbik oldal minimum 1280 pixel, felső korlát nincs
 • Más, szerzőre vonatkozó megjelölést nem lehet alkalmazni!
 • A fotókat címmel elnevezve, .jpg formátumban kérjük egy levélben a jelentkezési információkkal együtt elküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

Minta:
Gulf motorolaj akció

Minta:
Gulf motorolaj akcióMontázzsal készült fotókat nem értékelünk! Szín és egyéb minőségjavító beavatkozások megengedettek!

Pályázat menete
A pályázónak a képeket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell elküldenie 2013. szeptember 22-ig (vasránap) a következő tartalommal együtt:

Teljes név:
Születési dátum (év,hó,nap):
Lakhely:
Telefonszám:
E-mail cím:

1. kép címe:
1. képfájl neve (.jpg):

2. kép címe:
2. képfájl neve (.jpg):

3. kép címe:
3. képfájl neve (.jpg):

A pályamunkákat szeptember 30-ig feltöltjük a http://facebook.com/gulfhungary weboldalra és egy hét áll mindenki rendelkezésére, hogy ismerőseivel megszavaztassa a legjobb képnek. Szavazatokat 2013. október 6-ig (vasárnap) lehet leadni.
Minden feltöltött képet vízjellel látunk el.


Értékelés:
I. Gulf csapat győztese: A zsűri tagjai a véletlenszerűen sorszámozott fotókat külön-külön, cím és szerző megjelölése nélkül értékelik. A győztes kép esetén a bírálatot az eredmény kihirdetésekor a képpel együtt hozzuk nyilvánosságra! Csak a képi mondanivaló számít!
Zsűri kiemelt szakmai tagja: Molnár István Géza, E-MAFOSZ/G aranydiplomás fotóművész, a Magyar Alkotóművészek Országos Szövetsége Fotó Tagozatának tagja. Több mint 30 éve az egri Horváth Zsigmond Lajos Fotókör vezetője.

II. Közönség győztes: Az olvasók szavazatai alapján
Gulf facebook közösségi oldalának lájkolása után lehet szavazni a legjobbnak ítélt képre. A szavazatokat a rendszer összesíti és ez alapján hirdetünk eredményt.

A képek beküldésének határideje: 2013. szeptember 22. (vasárnap).
A közönségszavazás lezárásnak ideje: 2013. október 6. (vasárnap)
Eredményhirdetés: 2013. október 11. (péntek)

Nyeremények:
I. Gulf csapat győztese: értékes Gulf ajándékcsomag, 1 olajcserére elegendő motorolajjal és 20.000.-Ft. pénzjutalom
II. Közönség nyertes: értékes Gulf ajándékcsomag, 1 olajcserére elegendő motorolajjal

Szerzői jogok:
A pályázó kijelenti, hogy a kép szerzői jogaival Ő rendelkezik, a kép nem sérti harmadik személy jogait és a problémák esetén minden felelőséget magára vállal. Hozzájárul ahhoz, hogy a képet a szerző megjelölésével a Gulf kenőanyagok forgalmazója az Unifilter Kft. online és nyomtatott kiadványaiban ellenszolgáltatás nélkül szerepeltesse.

További információ:
Nagy Zoltán
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36 30 955 6129
 

Partnerünk: